Planten - plants

Wie mij op IG volgt, weet dat ik dol ben op groen in huis. De hoeveelheid kamerplanten groeit dan ook (letterlijk en figuurlijk ;-) de pan uit. Maar ach, ik hou van al dat groen om me heen. Mijn eigen indoor jungle. 

En weet je wat nou zo leuk is? Dat er steeds meer mensen zijn die me via een persoonlijk berichtje om advies vragen over hoe met hun planten om te gaan. Hoe hou ik ze in leven? Hoe verzorg ik ze het best? Wat kan ik doen om deze plant te redden? Weet je voor mij dé ideale plant want ik ben niet goed met planten? Etc. us wil je iets weten? Stuur me vooral een berichtje en ik doe m'n best je te helpen!

Oh en een tip: ik koop ook regelmatig planten via marktplaats. Van mensen die niet zulke groene vingers hebben en die er graag vanaf willen (plant rescue!!) of planten die bv te groot worden. En de twee mega monstera planten op de keukenkast vond ik in een (open) vuilniszak naast de container! Die heb ik dus maar even meegenomen en gered en moet je nu kijken wat een beauties (laatste foto)!

Ik hou ook erg van speciale planten. Van Caudex planten bijvoorbeeld (die rare 'knol' op de tweede foto) of van hele grote joekels, zoals de beaucarnia allias 'olifantenpoot' op de eerste foto. Prachtig vind ik ze! 

En omdat ik zo van planten hou, vind je hier binnenkort in de shop iets héél leuks! Iets wat ik níet zelf gemaakt heb maar wat ik wél zó leuk vond, dat ik het ga verkopen. Stay tuned!