We prijzen ons gelukkig dat er mensen zijn met een mening over wat we doen, maken, verkopen en hoe ons huis eruit ziet!
Hieronder vind je meer inspiratie en links naar leuke blogs, (national) tv en krant- en magazine artikelen waar we aan meegewerkt hebben. De meeste artikelen zijn in het Nederlands.

Wil je weten wat onze klanten over ons te zeggen hebben?
Bekijk dan vooral hun ervaringen in de REVIEWS op onze Etsy pagina!
Wil je meer weten of met mij werken? Lijkt me leuk! Neem vooral contact op!

 
 

Picture credits: Binti Home

BINTI HOME BLOG BINNENKIJKER ‘BINNENKIJKEN IN RIJSWIJK - EEN BOTANISCHE WOONSTIJL EN 150 PLANTEN!’

September 2017, Souraya, eigenaar van de leuke interieur blog Binti Home, kwam bij ons thuis om een ‘binnenkijker’ te fotograferen. Ofwel, een kijkje in ons huis. Ik keek er enorm naar uit en vond het ook heel spannend want ze is een hele goede stylist én een goede fotograaf en wat zou zij van ons huis gaan vinden? Maar we hadden een superleuke middag en ik vind het resultaat fantastisch!

Ook Souraya zag, hoeveel planten we hebben (kun je nagaan, het zijn er inmiddels alweer veel meer!) en ze vroeg me hierom ook om wat plantentips. Deze vind je ook in haar blog. Net als heel veel mooie foto’s!

Benieuwd? Lees dan hier haar blog!

 
Klik op deze foto en zie ons huis op TV bij VT Wonen!

Klik op deze foto en zie ons huis op TV bij VT Wonen!

VT WONEN TV ‘VERBOUWEN OF VERHUIZEN’

Ons huis was op nationale TV in het programma ‘VT WONEN - Verbouwen of verhuizen’!
In deze show, volg je mensen die twijfelen of ze hun huidige huis moeten verbouwen of dat ze toch moeten verhuizen. Hiertoe gaan ze een kijkje nemen in twee andere huizen, om inspiratie op te doen en een betere beslissing te kunen nemen.
En in de uitzending van december 2017, kwam er dus een stel bij ons op bezoek voor inspiratie!

Het was heel gek om je eigen huis op TV te zien maar ook wel heel leuk! En uiteraard wist ook kat Nala nog even in beeld te komen ;-)

Je kunt de complete aflevering zien via ‘Uitzending Gemist': show VT Wonen - verbouwen of verhuizen on December 27th 2017. OF click gewoon op de foto hiernaast en dan zie het belangrijkste gedeelte (ons huis)! :-)

 

VROUW MAGAZINE - TELEGRAAF ‘LEKKER CREA’

De Telegraaf is één van de grootste kranten in Nederland en ieder weekend, zit er een magazine bij de krant, genaamd ‘VROUW’. En hoe trots waren we dus dat we in maart 2017 genoemd werden in een klein item over de Creative Life beurs!

 

RADARPLUS MAGAZINE ‘ZIE ZE VLIEGEN’

In Juli 2018 werd ik geinterviewd door het kwartaalblad ‘Radarplus’ over de vogels in onze tuin. We zijn zo gelukkig dat we dicht bij een klein park/bos wonen en hierom hebben we altijd heel veel vogels in de tuin. Vooral in de winter. Soms weten we niet eens wat voor vogel het nu weer is (bijvoorbeeld de eerste keer dat er wilde (vrouwtjes) fazanten bij ons in de tuin zaten!
Je kunt het artikel lezen door op de foto te klikken of klik hier om het artikel te lezen op de website van Radar Plus.

 
peacockpeonymacrame.jpg

LOSSE BLOEMEN -BLOEMENBLOG
‘HOTSPOT: SWANMARKET! DEZE KEER IN DE VAN NELLE FABRIEK ROTTERDAM’

In Okotber 2017, stonden we op de Swan Market in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Met een kraam vol macrame en planten, deden we mee aan deze creatieve markt waar je terecht kunt voor mooie handgemaakte en originele producten, direct aan je verkocht door de makers. Wat superleuk was, was dat blogster Losse Bloemen er ook was en dat ze een hele leuke blog schree over haar bezoek aan de beurs en onze stand. Je kunt het hier lezen. Zij maakte ook de mooie foto naast deze tekst.

 
 

NRC Krant ‘PLANTENKUNDE’

Zaterdag 5 mei 2018, publiceerde de Nederlandse krant ‘NRC’ een artikel over ‘plantenkunde’ en dan vooral over hoe je onze groene vrienden in leven houdt. Ik werd , als ervaringsdeskundige, geinterviewd en gequote. Klik op de foto’s om het artikel te lezen!

 
flying+tiger.jpg

IN DE RIJ BIJ FLYING TIGER - INTERVIEW DOOR HET AD

Flying tiger bestond afgelopen oktober 10 jaar en dat vierden ze omdat op 23 oktober, voor één dag, álles in de winkel 1 euro kostte! Dus ja, je begrijpt, daar moest ik heen! :-) En laten we het zo zeggen… ik was niet de enige. Ik heb er 2.5 uur over gedaan om van het begin van de winkel, bij de kassa te komen. Je kon niet voor of achteruit. Just ‘go with the flow’…

Maar gezellig was het wel! Want ja, iedereen staat te wachten dus je geeft elkaar dingen aan, maakt een praatje, etc.
En tussendoor werd ik dus ook nog even geïnterviewd op camera door het Algemeen Dagblad. Hoe leuk!

Vanaf 16 seceonden zie je me in beeld en ook het stukje tekst onder het filmpje “Zo werden twee dames die naast elkaar in de rij stonden spontaan beste vriendinnen. ,,Ik weet nu dat haar favoriete kleur groen is en zij weet dat die van mij blauw is’’, zegt één van hen lachend.” komt van mij:-)
Hier kun je het filmpje bekijken en het artikel lezen!

 

VLOG BINTIHOME
‘Veel woonshoppen & trends spotten - Vlog#29’

Souraya van Bintihome neemt je in deze aflevering van haar wekelijkse vlog mee naar Creative Life Event 2018 (starting from minute 9.45). Ze laat je 5 minuten op de beurs zien waarvan maar liefst 1,5 minuut in onze stand! Ik vond het super! Klik maar op de foto hiernaast om de vlog te zien. Hij is het bekijken in zijn geheel zeker waard maar mocht je haast hebben, dan kun je ook naar minuut 9.45 scrollen.

Oh en in deze vlog, beginnend op minuut 8.08, kun je zien hoe Souraya haar het cadeautje uitpakt, wat ik haar als bedankje voor bovenstaande vlog stuurde.

Ik ken Souraya omdat ze ons huis gefotografeerd heeft en behalve dat ze een heel goede stylist en fotograaf is, is ze ook een grote schat! Eerlijk en oprecht en daar hou ik van.

 

WILD & BOHO BLOG & VIDEO ‘Creative Life 2018’

VIDEO EN BLOG IN HET ENGELS!
Jolanda, haar partner en hun kleintje, bezochten Creative Life 2018 en ze maakten er deze leuke video van. In de video zie je onze stand en producten meerdere malen voorbij komen. Zó leuk om bewegende beelden van deze beurs te hebben! Dank je wel Jolanda! Klik op de video hiernaast om te kijken en via deze link kun je haar hele blog lezen.

 

Picture credits: Binti Home

MEGASTORES DEN HAAG BLOG
’BINNENKIJKEN BOTANISCHE WOONSTIJL’

Na de fotoshoot die Souraya van Bintihome in ons huis gedaan heeft (zie elders op deze pagina), volgde er een andere blog en wel voor het online magazine van woon-winkelcentrum Megastores in Den Haag. In die blog zie je nog meer foto’s én extra informatie over bijvoorbeeld hoe wij de perfecte badkamer vonden en waar we wat kochten. Hier kun je het hele artikel lezen.

 
 

CREATIVE LIFE BEURS MRT 2018 ‘DIVERSE BLOGS & VLOGS’

In maart 2018 stonden we met een grote stand op de Creative Life beurs in Utrecht. En er waren ook veel bloggers en influencers die een stuk schreven na afloop van hun bezoek en we worden in diverse blogs vernoemd en daar zijn we maar wát trots op! Je bent hierboven al twee vlogs tegengekomen maar hieronder tref je nóg een aantal blogs en foto’s waarin we genoemd werden.

Blog Interiorjunkie
Fee schreef deze leuke blog over Creative Life en in die blog stonden de tweede en derde foto die je hieronder ziet! Dank je wel Fee!

Blog Soyz
Onze stand stond in het leukste ‘straatje’ van de beurs. We hadden aan alle kanten zúlke leuke buren! En één van die buren, Soyz, schreef daar deze leuke blog over. Yvette, de eigenaar van Soyz, maakt handgemaakte houten kettingen en nog veel meer moois. We like!

Blog Styling & Stuff
This blog, showed 3 pictures of our products; picture 3, 4 and 5 besides this text. Thank you Sanne!

Instagram goeroe Kirsten Jassies kocht één van onze muurhangers
Geen blog maar wel het vermelden waard!
Want wanneer je je Instagram pagina wilt laten groeien, wend je je in Nederland tot Kirsten Jassies! Haar boeken staan ook hier in de kast. En dus was ik vereerd dat ze naar onze stand kwam nadat ze in de vlog van BintiHome deze muurhanger voorbij had zien komen. Ze vond de okergele hanger zo mooi dat ze de volgende dag, toen ze toch op de beurs moest zijn want ze was één van de sprekers, deze hanger kwam kopen. En, gelukkig toeval, die ochtend was onze fotograaf, Angie Peralta, er om foto’s te maken van en in onze stand dus toen is de eerste foto hieronder gemaakt!