Een foto van één van de bruiloften die ik mocht organiseren in Puglia, Italië, met mijn andere bedrijf, PAUWeddings. Locatie: Puglia, Italië. Fotograaf:  Studio Damon

Een foto van één van de bruiloften die ik mocht organiseren in Puglia, Italië, met mijn andere bedrijf, PAUWeddings. Locatie: Puglia, Italië. Fotograaf: Studio Damon

"Tying the knot..."

 
 

over ons

Tying the knot ofwel; 'leg een knoop'. En ja dat zegt wel wat op een 'handmade' website he?!
In mijn geval zegt het nog veel meer. Want het betekent in het Engels ook: trouwen, in de echt verbonden worden. En laat ik nou tot januari 2018 ook zes jaar lang de trotse eigenaar van PAUWeddings zijn geweest. Als weddingplanner heb ik al vele bruiloften mogen organiseren in Nederland en België maar vooral ookeen groot aantal 'destination weddings' in la bella Italia (en dan het meest in het mooie Puglia, de hak van de laars). Hieronder kun je even mee wegdromen bij wat mooie beelden van bruiloften die ik heb mogen organiseren. De fotograaf bij onderstaande bruiloften was Studio Damon - een topper eersteklas! Uiteraard heb ik met nog veel meer fotografen gewerkt maar daarvoor moet je maar even op mijn PAUWeddings website kijken!

de touwtjes in handen nemen

Omdat ik iemand ben die haar creativiteit ergens in kwijt moet en omdat weddingplanning heel erg  'seizoenswerk' is (en omdat er nog zoveel meer leuke dingen zijn en omdat de voorraad touw en maaksels hier niet meer in huis past en en... ;-) besloot ik om mijn macramé hobby serieuzer aan te pakken en 'de touwtjes in handen te nemen', 'to tie it all together' zogezegd. En dus combineer ik nu mijn ene passie met de andere maar met hetzelfde doel; jullie bruiloft (of die van een bekende van jullie) nóg mooier te maken! En nog veel meer want ik knoop niet alleen items die je op je bruiloft kunt gebruiken maar nog veel meer. En inmiddels beperkt het zich niet meer tot alleen knopen maar ben ik ook aan het weven geslagen!

Primary-Logo---PAUW.jpg

En hoe zit het met die pauw?

Een kijkje in ons huis (met achter de glazen schuifdeur mijn kantoor allias creatieve werkruimte).

Uitstekende vraag ;-) Want ja, er zit inderdaad een link tussen de pauw van 'PAUWeddings' en de pauw in 'Peacock & Peony'. Na vijf jaar PAUWeddings ben ik inmiddels toch wel een beetje verknocht geraakt aan dat beest (ooit bedacht omdat Hera, de godin van het huwelijk een pauw als lievelingsdier had én omdat je met al die ogen fijn alles tegelijk in de gaten kan houden - net als ik als weddingplanner). En ik vind ze schitterend. Net als peonierozen overigens. Dus die voegde ik eraan toe. En er kwam ook nog een olijftakje bij (die amore he, die liefde voor Italië en ook omdat ik dol ben op groen in huis - het is net een jungle bij ons!). Die liefde voor groen vind je ook terug in de vele plantenfoto's op mijn site. Ze passen ook zo goed bij het natuurlijke touw dat ik (meestal) gebruik en voegen nét dat beetje rust toe aan mijn website (en mijn hoofd ;-). Beide logo's zijn overigens gemaakt in samenwerking met/door de fabuleuze Irene Hardy van Magnoliahouse Creative (USA) die mijn gedachtenspinsels vorm wist te geven.

nog wat over mij persoonlijk

Fotograaf: Studio Damon

Eén en veertig jaar geleden werd ik geboren in Wageningen. In 1996 verhuisde ik naar Den Haag om daar de Hogere Hotelschool af te ronden en er daarna te blijven plakken. Wat volgde waren 15 fantastische jaren in diverse banen in de gastvrijheids- en/of evenementenwereld. Altijd met een sterke focus op organiseren, managen en creëren. 

In 2012, toen ik alwéér gevraagd werd om ceremoniemeester te zijn voor vrienden, besloot ik mijn eigen bedrijf als weddingplanner te beginnen en sindsdien weet ik één ding zeker: ik blijf eigen baas én ik wil iets doen waar ik energie van krijg. En tadaa!  Peacock & Peony - handmade was geboren naast PAUWeddings.

Naast werken, geniet ik van dansen (Argentijnse tango), lezen, speel ik viool, speel ik met onze vijf katten (ideale combi met macramé touw... not... lees hier meer), ben ik gek op Italië en woon ik in een heel fijn licht huis, samen met mijn grote liefde Christian (en eh nee..wij zijn zelf niet getrouwd ;-)

Ik kan een ontzettende zakenvrouw zijn (als manager in het berijfsleven wordt je wel gehard ;-) maar wel één met een creatieve geest en oog voor de mens. Ik hou van creëren maar dan wel liefst met een doel en ik werk graag projectmatig. Kop en staart zeg maar. Peacock & Peony - handmade geeft me de mogelijkheid deze te combineren door mijn eigen bedrijf te hebben, mijn werk te verkopen en de nieuwe eigenaar er hopelijk heel blij mee te maken.

Super dat je mijn website bezoekt en nog veel leuker wanneer ik iets van je mag horen!

Liefs,
Jacqueline