Creative Life door de ogen van bloggers en vloggers!

Hieronder heb je vast al gelezen, dat we zouden deelnemen aan de Creative Life beurs afgelopen maart. Dus nu is het de hoogste tijd om je beelden van deze te gekke beurs te laten zien want wat wás het leuk! Dat vonden niet alleen wij maar ook veel mensen die er een leuke blog of vlog over hebben geschreven! De blogs/vlogs die je hieronder vindt, daarin werden wij zelfs genoemd of er staat een mooie foto van onze stand / onze producten in! Supertrots zijn we daarop! Dank lieve bloggers en vloggers! Nog meer blogs en vlogs bekijken? Op deze pagina op de Creative Life website zijn ze voor je verzameld!

Vlog Bintihome
Lieve Souraya van Bintihome laat je in haar leuke weekvlog vanaf minuut 9.45, vijf minuten meekijken op Creative Life waarvan bijna 1,5 minuut in onze stand (vanaf minuut 11)! Zó tof!
Oh en in deze vlog zie je vanaf minuut 8.08 Souraya haar cadeautje uitpakken dat ik haar na de beurs stuurde als bedankje voor de leuke vlog! Ook al zo leuk!
Ik ken Souraya overigens omdat ze vanuit haar bedrijf Bintihome een binnenkijker bij ons thuis heeft gefotografeerd - zie een stukje terug hier op de blog én natuurlijk op haar blog

 


Blog Interiorjunkie
Fee schreef deze leuke blog over haar bezoek aan Creative Life én plaatste daarin deze twee mooie foto's (zie hiernaast) van onze stand. Dank je wel Fee! 


Blog Soyz
We stonden in het állerleukste straatje van de beurs! Met zúlke leuke buren aan alle kanten! En dat heeft Soyz goed vastgelegd in deze blog inclusief een aantal mooie foto's (zei blog want je moet natuurlijk ook over onze buurtjes lezen!). Yzette maakt handgemaakte houten kettingen maar ook mooie ronde hangers met veel groen; we like


Blog Styling & Stuff
Deze leuke blog plaatste onderstaande mooie foto's van onze stand en producten; dank je wel Sanne! 

 

 

 

 

Blog én video door Wild & Boho (in English)
Jolanda en haar partner én kleintje bezochten Creative Life en maakten deze te gekke video waarin onze stand en producten meer dan eens voorbij komen. Zó leuk om bewegend beeld te hebben! Dank je wel Jolanda!

Via de link in de titel zie je de hele blog inclusief video maar we geven je hiernaast ook gráág een directe link naar de video! 

 

 

 

 

 

IG.jpg

Instagram goeroe Kirsten Jassies kocht deze wandhanger!
Wil je iets meer met je Instagram pagina, dan ken je Instagram goeroe Kirsten Jassies! Haar boek staat ook hier in de kast! En dus was het heel leuk dat zij via de blog van Bintihome deze okergele wandhanger had gezien en 'm de volgende ochtend, voordat ze zelf ging spreken op de beurs, kwam kopen!
En toevallig was onze fotograaf Angie van Wat een Plaatje nét in onze stand aan het fotograferen dus dat, hebben we meteen even vastgelegd!

Jacqueline Veldkamp