Creative Life beurs 23-25 maart 2018

CREATIVE LIFE BEURS

Vorig jaar was ik er als (superenthousiaste!) bezoeker en dit jaar stond ik op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018, alle dagen van 10-17 uur met een stand op de Creative Life beurs in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! En daar zijn we supertrots op! In onze stand kon je terecht voor macrame- en weefmaterialen, DIY pakketten, schitterende schaartjes, himelli's, lunchtplanten en kant- en klare weefhangers en macrame plant- en muurhangers en nog veel meer moois. 

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland. Doe er inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord. Meer info vind je hier.

CREATIVE LIFE WORKSHOPS

Omdat eenmaal een knoop gelegd, de kans aanwezig is dat ook jij verslaafd raakt (en trust us, dat is een heel leuke verslaving!), hebben we iedere dag diverse korte workshops gegeven.  De ideale manier om kennis te maken met macrame of om je skills (die je misschien ooit op de kleuterschool al hebt geleerd!) weer op te frissen. Uiteraard wel macrame nieuwe stijl qua looks en materiaal. Zo kun je je eigen miniplantenhanger knopen óf een messing himmeli met macrame koord maken!

Heb je de beurs gemist? Geen paniek - volgend jaar is weer een nieuwe editie! Kun je zolang niet wachten? Dan verkopen we ook diverse DIY pakketten in onze shop mét online tutorial! :-)

Jacqueline Veldkamp