Swan Market Rotterdam

15 oktober jl. stonden we op de Swan Market in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Een superleuke, creatieve markt waar je heel veel makers met hun originele producten ziet. En wij stonden daar ook tussen! Wat was het gezellig en leuk om reacties op de producten te zien! Leuk om ter plekke te mogen verkopen maar ook daarna gebeurde er nog van alles. Zo zag iemand een mooie hanger maar die was qua maat niet helemaal wat ze zocht. Ik gaf haar mijn kaartje mee zodat ze me kon mailen en dat deed ze. Inmiddels is haar custom order wandhanger helemaal naar wens klaar om opgestuurd te worden! 

En, ook heel leuk, blogsters Losse Bloemen was er ook en zei schreef een ontzettend leuke blog over haar bezoek aan de markt én aan onze stand! Je leest 'm hier.
De foto's bij deze post zijn overigens ook van haar hand! 

 

Jacqueline Veldkamp