*NIEUW* Mooi, klein, scherp schaartje in twee modellen

 

Op zoek naar een mooi, klein en scherp schaartje? Voor papier, touw, je nagels ;-) of iets anders?Stop met zoeken want je hebt 'm gevonden!

Dit is een mooi, scherp, puntig en multifunctioneel schaartje en we hebben 'm in twee modellen (zie 2e en 3e foto voor alle opties).

Het eerste model (model zonder naam :-) hebben we in vier kleuren (zie tweede foto):

- Goud
- Koper
- Brons (of: antiek zilver)
- Zilver

Het schaartje heeft een mooi bloemetjespatroon dat doet denken aan een antiek item maar ze zijn spiksplinternieuw en dus enorm scherp. Ze zijn ook heel functioneel door hun scherpe punt en scherpe bladen. Dit maakt ze heel geschikt om touw en draad te knippen maar ook papier. En alles met precisie.

Het tweede model (MODEL 2) komt in drie kleuren:

- Koper
- Brons (of: antiek zilver)
- Zilver

Dit schaartje doet een beetje denken aan een Victoriaans model qua look & feel maar ze zijn spiksplinternieuw en dus enorm scherp. Ze zijn ook heel functioneel door hun scherpe punt en scherpe bladen. Dit maakt ze heel geschikt om touw en draad te knippen maar ook papier. En alles met precisie.

Beide schaartjes zijn gemaakt van metaal en de maten kun je op de foto's vinden (totale lengte is ongeveer 11,5 cm). Door zijn kleine maatje, is ie ook handig mee te nemen.

Het schaartje wordt geleverd in een doorzichtige, plastic 'blister'. Inclusief de blister, weegt het schaartje 50 gram.

Ze zijn superhandig voor macrame, weven, borduren, breien en haken maar ook voor scrapbooking en ander precisie werk. En, ze zijn ook een hele mooi toevoeging op je social media foto's want ze zijn zo mooi!