3D geprint plantenpotje in donkergrijs met walnoot houten pootjes - twee maten

 

Een donkergrijs, 3D geprint bloempotje (gemaakt van acryl) met een Scandinavische look & feel door de toevoeging van de donkerhouten pootjes van walnoot hout, behandeld met bijenwas om de donkere houtnerf te accentueren. Hij is er op hoge poten of met kleine beentjes. In beide maten, vind jouw plantje zijn ideale plek.

De planter op hoge pootjes is perfect voor bijvoorbeeld een hangplantje zoals een erwtenplantje. De korte/lage variant doet he goed met bijvoorbeeld een crassula of een cactus.

Deze mooie 3D geprinte planters zijn gemaakt door Studio Nili in Engeland en we zijn heel trots, het enige verkooppunt in Nederland en België te zijn voor deze mooie producten.

De unieke geribbelde structuur van de potjes is behalve mooi om naar te kijken ook prettig om te voelen. De beukenhouten pootjes passen er perfect bij en ze zitten aan de pot vast, zonder lijm of ander bevestigingsmateriaal! Echt en kwalitatief handwerk dus

Het product is waterproof. Wel zo handig wanneer je de plantjes water geeft én de ondergrond waar ze op staan (bv dat mooie vintage tafeltje!) wordt dus ook niet nat onder de pot. Ze zijn in principe bedoeld voor gebruik binnenshuis (omdat het hout niet behandeld is voor gebruik buiten).

Deze potjes zijn verkrijgbaar in twee maten: tall (hoog) en short (kort/laag).

De maten zijn:
- Tall model (hoog model): 170 mm hoog en 140 mm doorsnede

- Short model (laag model): 100 mm hoog en 140 mm doorsnede

Qua binnenpotten kun je hier een plantenpot in zetten van maximaal 102 mm doorsnede en 85 mm hoogte.

Bekijk ook zeker het bijpassende dienblaadje van dezelfde maker in wit of de donkergrijze variant van deze potten!

Alle producten die we verkopen, dus ook deze, zijn gemaakt op een milieuvriendelijke wijze.
Het gebruikte plastic is een bioplastic en dat betekent dat het niet gemaakt is van fosiele brandstoffen maar van hernieuwbare biomassa (maiszetmeel in dit geval). Dit is dus veel beter voor het milieu omdat het vrij gemakkelijk weer kan worden aangevuld in tegenstelling tot fosiele brandstoffen waarbij het materiaal letterlijk opgebruikt wordt. Daarnaast kost het veel minder energie om bioplastic te produceren dan conventioneel plastic en het feit dat ze 3D geprint zijn betekent dat deze producten worden opgebouwd in plaats van dat er materiaal van een groter ‘blok’ wordt gebruikt. Hierdoor is er dus heel weinig afval. En het afval dát er is, dat gebruikt Nilli om kleinere handgemaakte 3D items zoals juwelen en onderzetters van te maken!