3D geprint, wit dienblaadje met beukenhouten pootjes

 

Een klein, wit, 3D geprint dienblad met een Scaninavische look & feel, met beukenhouten pootjes en een acryl basis om al je belangrijke of mooie dingen op te bewaren of om bijvoorbeeld een paar plantjes op te zetten!

Dit design past perfect bij de witte bloempotjes die we ook verkopen. Maar wanneer jij zo iemand bent die altijd z’n sleutels en/of portemonee kwijt is, dan heb je daar hiermee een mooie vaste plaats voor gevonden want ook dáárvoor is ie heel geschikt!

Deze mooie 3D geprinte planters zijn gemaakt door Studio Nili in Engeland en we zijn heel trots, het enige verkooppunt in Nederland en België te zijn voor deze mooie producten.

De unieke geribbelde structuur van het dienblad is behalve mooi om naar te kijken ook prettig om te voelen. De beukenhouten pootjes passen er perfect bij en ze zitten aan de pot vast, zonder lijm of ander bevestigingsmateriaal!

De bodem van het dienblaadje is mooi wit, glossy acryl en ook dat zit vast zonder lijm of ander bevestigingsmateriaal.

Echt en kwalitatief handwerk dus

Het dienblad is 195 mm in diameter en 42 mm hoog.

Bekijk ook zeker de bijpassende bloempotjes van dezelfde maker in wit en donkergrijs!

Let op: op sommige foto’s hieronder is het dienblaadje gecombineerd met de plantenpotjes (korte en/of lange variant). Deze kun je via een andere listing bestellen.

Alle producten die we verkopen, dus ook deze, zijn gemaakt op een milieuvriendelijke wijze.
Het gebruikte plastic is een bioplastic en dat betekent dat het niet gemaakt is van fosiele brandstoffen maar van hernieuwbare biomassa (maiszetmeel in dit geval). Dit is dus veel beter voor het milieu omdat het vrij gemakkelijk weer kan worden aangevuld in tegenstelling tot fosiele brandstoffen waarbij het materiaal letterlijk opgebruikt wordt. Daarnaast kost het veel minder energie om bioplastic te produceren dan conventioneel plastic en het feit dat ze 3D geprint zijn betekent dat deze producten worden opgebouwd in plaats van dat er materiaal van een groter ‘blok’ wordt gebruikt. Hierdoor is er dus heel weinig afval. En het afval dát er is, dat gebruikt Nilli om kleinere handgemaakte 3D items zoals juwelen en onderzetters van te maken!