Wally Eco Terra Cotta - Living Wall Planter

 

Creëer nu heel gemakkelijk je eigen levende groene muur met de Wally Eco planter!

Je kunt er één ophangen of meerdere bij elkaar voor een echte verticale tuin.
De Wally Eco living wall planters hebben een ingebouwd water reservoir waardoor je minder vaak water hoeft te geven. De voorkant heeft kleine gaatjes die zorgen dat er lucht bij de wortels kan komen om je plant zo gezond mogelijk te houden (geen zorgen, de bakken zijn lekvrij!).
Je hangt de bakken heel makkelijk aan de muur en haalt ze er ook zo weer af. Ze zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (van plastic melk flessen om precies te zijn!) dus ook nog eco-friendly en je kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken. En oh ja, ze zijn er in negen kleurtjes.

De maten? De Wally Eco planter is 24 cm hoog, 29 cm breed en 17 cm diep. De pocket voor de plantjes (en aarde) is 18 cm hoog, 29 cm breed en 14 cm diep. Dus genoeg ruimte voor je beauties!

Beschikbare 9 kleuren:
-        White (wit)
-        Dragonfruit (hard roze)
-        Sunflower (helder geel)
-        Stone (zacht grijs)
-        Terracotta (terra cotta)
-        Spa (zacht blauw)
-         Flame (oranje)
-        Olive (olijf groen)
-        Charcoal (donker grijs)

Is de door jou gewenste kleur niet op voorraad? Neem contact met ons op en we gaan ons best doen ‘m zo snel mogelijk bij je te hebben.

UNIEK! Dit USA brand is in Nederland en België alleen bij ons verkrijgbaar (anders moet je ‘m importeren vanuit de UK met hoge verzendkosten)!

Meer informatie over het product vind je ook op www.wallygro.com