Macrame & bruiloften

macramé op je bruiloft!

Je moet er maar op komen (noem het beroepsdeformatie in mijn geval - kijk maar eens op deze pagina) maar... zie jij die bohemian sfeer op je bruiloft al helemaal voor je? Of denk je juist aan heel romantisch? Of allebei? Of misschien wel heel strak... het kan allemaal! En macramé past erbij!

Denk aan een macrame 'back drop' (ofwel een mooie achtergrond waar jullie voor zitten bij het geven van het ja-woord), stoelhangers, een  'bouquet wrap' (weer eens wat anders dan een lint om de stelen van je boeket!), of misschien wel een eye catcher in de dinerzaal achter jullie (of achter de dessert table) op de muur... alles kan!  De foto's hieronder (zelfgemaakte kiekjes) geven je een idee. De foto's hiernaast (van professionele fotograaf Esther van Genen) laten je het échte werk zien! :-)

Ik maak het voor je op maat zodat je écht een uniek stuk hebt voor jullie bruiloft. Stuur me een berichtje en omschrijf waar je naar op zoek bent, of wat de sfeer van jullie bruiloft is en ik denk graag met je mee (toch handig, al die jaren ervaring als weddingplanner en weddingstyliste!).

Er zijn ook een aantal macramé items die je kunt huren (al probeer ik de op maat gemaakte stukken altijd zó te maken, dat je ze ook na je bruiloft een mooi plekje kunt geven in je huis - maakt de investering ook een stúk beter verkoopbaar aan je aanstaande wanneer je 'bouquet wrap' bijvoorbeeld daarna een mooie muurhanger wordt! ;-)

 

Fotoshoot in IJsland!

Fotoshoot in IJsland

Begin mei heeft er een hele coole fotoshoot plaatsgevonden in...ijsland!  En hiervoor zijn een aantal van onze macramé bruiloft items gebruikt. En daar zijn we best trots op! 
Er volgen nog meer foto's maar hierboven zie je al een enorm mooi voorproefje door één van de deelnemende fotografen, esther van geenen.
Aan deze wedding portfolio bootcamp werkte sowieso een superteam mee:

Photography: Madame Poppy 
MUAH: Bride en beauty Almere
Cake: Sugarlips cakes
Planning and styling: BEST DAY EVER Events
Macrame: Peacock & Peony - handmade