Creative Life Event 23-25 March 2018

Vorig jaar was ik een meer dan enthousiaste bezoeker en dit jaar, had ik mijn eigen stand! Op rijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart stonden we drie dagen op Creative Life in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! En daar zijn we best trots op!

In onze stand kon je allerlei ‘handmade’ items kopen zoals macrame plantenhangers en muurhangers en weefhangers en heel veel DIY materiaal zoals tig soorten touw en wol, kralen en ringen, DIY pakketten en kleine schaartjes maar ook luchtplantjes en himmelis. En daarnaast, hadden we ook nog drie workshops per dag die compleet uitverkocht waren.

Via de foto’s die fotograaf Angie Peralta voor ons maakte, kun je nog even zalig meegenieten. En op deze pagina vind je wat bloggers en vloggers over het event en onze deelname te zeggen hadden. made for us!

Creative Life is een inspirerend en creatief event, georganiseerd door en voor creatieve mensen op één van de mooiste event locaties in Nederland. Meer informatie vind je hier.


En…. komend jaar (2019) staan we er weer! Ben jij er ook bij in het laatste weekend van maart?!

PeacoandPeony_Creativelife_187.jpg
Jacqueline VeldkampComment