Mijn macrame in een styled wedding shoot in.... IJSLAND!

In mei 2017, vlogen een aantal van mijn macrame items met het vliegtuig naar IJSLAND voor een fantastische fotoshoot!

Op deze fantastische locatie, maakte een super stylist een aantal schitterende ‘picture perfect’ set ups en namen diverse fotografen foto’s. Het was een styled wedding shoot en behalve een stylist was er ook een visagist/kapper aanwezig. Officieel was het een ‘portfolio bootcamp’ voor professionel (bruiloft)fotografen die van fotograaf Madama Poppy de fijne kneepjes van het vak leerden. Ik ben dan ook heel trots dat ik de foto’s van deelneemster Angie Peralta hier mag laten zien. Superleuk want zij maakte ook de meeste foto’s hier op de website voor mij! Wil je meer zien? Stuur me dan een berichtje want ik heb nog veel meer foto’s, ook van de andere fotografen.

Het team in/voor Ijsland bestond uit:
Fotografie ‘master’: Madame Poppy 
Haar en Visagie: Bride en beauty Almere
Planning en styling: BEST DAY EVER Events
Macrame: Peacock & Peony - handmade

Jacqueline VeldkampComment