Foto's van Creative Life

Ja en áls je dan een stand hebt gehuurd op de Creative Life beurs dan is dat natuurlijk het ultieme moment om mooie foto's te laten maken! En dus belde ik Angie van Wat een Plaatje photography en behalve dat het heel gezellig was, maakte zij op de zaterdag ook heel veel mooie foto's waar ik súperblij mee ben! Hieronder een impressie...

Jacqueline Veldkamp
Creative Life door de ogen van bloggers en vloggers!

Hieronder heb je vast al gelezen, dat we zouden deelnemen aan de Creative Life beurs afgelopen maart. Dus nu is het de hoogste tijd om je beelden van deze te gekke beurs te laten zien want wat wás het leuk! Dat vonden niet alleen wij maar ook veel mensen die er een leuke blog of vlog over hebben geschreven! De blogs/vlogs die je hieronder vindt, daarin werden wij zelfs genoemd of er staat een mooie foto van onze stand / onze producten in! Supertrots zijn we daarop! Dank lieve bloggers en vloggers! Nog meer blogs en vlogs bekijken? Op deze pagina op de Creative Life website zijn ze voor je verzameld!

Vlog Bintihome
Lieve Souraya van Bintihome laat je in haar leuke weekvlog vanaf minuut 9.45, vijf minuten meekijken op Creative Life waarvan bijna 1,5 minuut in onze stand (vanaf minuut 11)! Zó tof!
Oh en in deze vlog zie je vanaf minuut 8.08 Souraya haar cadeautje uitpakken dat ik haar na de beurs stuurde als bedankje voor de leuke vlog! Ook al zo leuk!
Ik ken Souraya overigens omdat ze vanuit haar bedrijf Bintihome een binnenkijker bij ons thuis heeft gefotografeerd - zie een stukje terug hier op de blog én natuurlijk op haar blog

 


Blog Interiorjunkie
Fee schreef deze leuke blog over haar bezoek aan Creative Life én plaatste daarin deze twee mooie foto's (zie hiernaast) van onze stand. Dank je wel Fee! 


Blog Soyz
We stonden in het állerleukste straatje van de beurs! Met zúlke leuke buren aan alle kanten! En dat heeft Soyz goed vastgelegd in deze blog inclusief een aantal mooie foto's (zei blog want je moet natuurlijk ook over onze buurtjes lezen!). Yzette maakt handgemaakte houten kettingen maar ook mooie ronde hangers met veel groen; we like


Blog Styling & Stuff
Deze leuke blog plaatste onderstaande mooie foto's van onze stand en producten; dank je wel Sanne! 

 

 

 

 

Blog én video door Wild & Boho (in English)
Jolanda en haar partner én kleintje bezochten Creative Life en maakten deze te gekke video waarin onze stand en producten meer dan eens voorbij komen. Zó leuk om bewegend beeld te hebben! Dank je wel Jolanda!

Via de link in de titel zie je de hele blog inclusief video maar we geven je hiernaast ook gráág een directe link naar de video! 

 

 

 

 

 

IG.jpg

Instagram goeroe Kirsten Jassies kocht deze wandhanger!
Wil je iets meer met je Instagram pagina, dan ken je Instagram goeroe Kirsten Jassies! Haar boek staat ook hier in de kast! En dus was het heel leuk dat zij via de blog van Bintihome deze okergele wandhanger had gezien en 'm de volgende ochtend, voordat ze zelf ging spreken op de beurs, kwam kopen!
En toevallig was onze fotograaf Angie van Wat een Plaatje nét in onze stand aan het fotograferen dus dat, hebben we meteen even vastgelegd!

Jacqueline Veldkamp
Creative Life beurs 23-25 maart 2018

CREATIVE LIFE BEURS

Vorig jaar was ik er als (superenthousiaste!) bezoeker en dit jaar stond ik op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018, alle dagen van 10-17 uur met een stand op de Creative Life beurs in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! En daar zijn we supertrots op! In onze stand kon je terecht voor macrame- en weefmaterialen, DIY pakketten, schitterende schaartjes, himelli's, lunchtplanten en kant- en klare weefhangers en macrame plant- en muurhangers en nog veel meer moois. 

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland. Doe er inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord. Meer info vind je hier.

CREATIVE LIFE WORKSHOPS

Omdat eenmaal een knoop gelegd, de kans aanwezig is dat ook jij verslaafd raakt (en trust us, dat is een heel leuke verslaving!), hebben we iedere dag diverse korte workshops gegeven.  De ideale manier om kennis te maken met macrame of om je skills (die je misschien ooit op de kleuterschool al hebt geleerd!) weer op te frissen. Uiteraard wel macrame nieuwe stijl qua looks en materiaal. Zo kun je je eigen miniplantenhanger knopen óf een messing himmeli met macrame koord maken!

Heb je de beurs gemist? Geen paniek - volgend jaar is weer een nieuwe editie! Kun je zolang niet wachten? Dan verkopen we ook diverse DIY pakketten in onze shop mét online tutorial! :-)

Jacqueline Veldkamp
We staan op Creative Life in de Werkspoorkathedraal in Utrecht!

Peacock & Peony neemt op 23, 24 en 25 maart as deel aan de superleuke beurs 'Creative Life' in de schitterende Werkspoorkathedraal in Utrecht! 
We zullen er zijn met een nieuwe collectie macrame, weefsels, DIY pakketten, touw, wol en andere materialen én we zullen korte workshops geven.

Deze beurs is echt zó leuk; daar moet je bij zijn! Zien we je daar?! Meer informatie vind je hier.

Jacqueline Veldkamp
Ons huis op TV in VT Wonen!

Jawel, hoe cool is dit!? Ons huis was op nationale TV en wel in het programma
VT Wonen - verbouwen of verhuizen!

In de aflevering van 27 december 2017, gingen de mensen die moesten beslissen of ze bleven wonen in hun eigen,  verbouwde huis of toch gingen verhuizen, bij ons in huis kijken voor inspiratie. Hieronder zie je het stukje waarin ons huis in beeld komt. Héél apart om je eigen huis op TV te zien en natuurlijk súperleuk om ook mijn macrame in beeld te zien! En natuurlijk weet ook kat Nala in beeld te verschijnen; heb je haar gezien? :-)

Je kunt de gehele uitzending terugkijken via Uitzending gemist: aflevering VT Wonen - vebouwen of verhuizen van 27 december 2017. 

Jacqueline Veldkamp
Swan Market Rotterdam

15 oktober jl. stonden we op de Swan Market in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Een superleuke, creatieve markt waar je heel veel makers met hun originele producten ziet. En wij stonden daar ook tussen! Wat was het gezellig en leuk om reacties op de producten te zien! Leuk om ter plekke te mogen verkopen maar ook daarna gebeurde er nog van alles. Zo zag iemand een mooie hanger maar die was qua maat niet helemaal wat ze zocht. Ik gaf haar mijn kaartje mee zodat ze me kon mailen en dat deed ze. Inmiddels is haar custom order wandhanger helemaal naar wens klaar om opgestuurd te worden! 

En, ook heel leuk, blogsters Losse Bloemen was er ook en zei schreef een ontzettend leuke blog over haar bezoek aan de markt én aan onze stand! Je leest 'm hier.
De foto's bij deze post zijn overigens ook van haar hand! 

 

Jacqueline Veldkamp
Binnenkijken in ons groene huis!

Eind september kwam Souraya van de coole interieurblog Binti Home bij ons thuis een zogeheten 'binnenkijker' fotograferen! Best spannend, want ze is een hele goede stylist én fotograaf. Maar het was ontzettend gezellig en ik vind het resultaat super! Kunnen jullie zien hoeveel planten (en macramé) hier in huis te vinden zijn!  Benieuwd? Kijk hier voor de blog op haar website en hier voor nóg meer foto's op de blog van de MegaStores Den Haag. 

Picture credits: Binti Home
Picture credits: Binti Home
Mijn macrame in een fotoshoot in het buitenland!

Afgelopen mei, was een aantal van mijn macrame items op 2,5 uur vliegafstand in IJSLAND voor een fantastische fotoshoot!

Op deze waanzinnige locatie werden, na styling door een super stylist , foto's gemaakt door een topfotograaf. Het was een 'styled wedding shoot' dus alles is bruiloftgerelateerd. Er was ook nog een professionele kapster & visagist mee en een supermooi bruidspaar. We hebben maar liefst 8 (!) macrame items meegegeven dus ik kan werkelijk niet wáchten op de foto's! Stay tuned for more! Het team bestond overigens uit:

Photography: Madame Poppy 
MUAH: Bride en beauty Almere
Cake: Sugarlips cakes
Planning and styling: BEST DAY EVER Events
Macrame: Peacock & Peony - handmade
Officiëel was dit een 'portfolio bootcamp' voor professionele fotografen door Madame Poppy. Op haar foto's wacht ik vol ongeduld (druk bruidsseizoen dus heel begrijpelijk dat ze er nog niet zijn!).
Eén van die fotografen die deelnam én heel snel was met een voorproefje, is Esther van Genen. En van haar heb ik al de schitterende foto's mogen ontvangen die je hieronder ziet! 

Jacqueline Veldkamp
Wanneer je vier katten hebt en macramé maakt...

We hebben vijfkatten en ik ben dól op ze! Toen ik met macramé begon, ontdekte ik al snel, dat ik niet de enige ben die die touwtjes leuk vindt... Vooral onze éen na jongste en meest speelse kat, Nala (jawel, de liefde van Simba uit de Lion King. En ja, we hebben ook een Simba ;-) Ze hangt altijd om me heen. Overal. En ze is dus dol op touw. Vooral touw dat beweegt.... En als je dan denkt dat je een veilige opbergplek hebt gevonden voor je wol - namelijk op de hoogste kast in de kamer - dan vergis je je dus - zie de foto! Gelukkig zijn we inmiddels verhuisd en ligt het nu wél veilig. Kortom: maak je ook macramé en hou je wel een uitdaging? Neem dan een kat ;-) 


Jacqueline Veldkamp
het begon met één draadje...

Op Instagram kwam ik per ongeluk een foto tegen van een heel mooi wandkleed. Dit bleek macramé te zijn. Of eigenlijk kun je het beter 'fiber art' noemen want het was echt schitterend. Gemaakt door Elsie Goodwin' van 'Reform Fibers'.  Wauw wat heeft die dame een talent! En ze deelt haar kennis ook nog dus ja, toen was ik verkocht.

Ik kocht een simpel patroontje en ja hoor; hooked. Al snel maakte ik meer en meer, dit gebeurt me vaker, als ik dan een nieuwe hobby heb dan ga ik er ook helemaal voor (zo ging ik ooit de Argentijnse tango dansen en voor ik weet gaf ik 4 avonden in de week les ;-) Maar goed, ik kocht dus verschillende soorten touw om uit te proberen wat voor mij het beste werkte. Soms een succes en soms ook niet. Learning by doing. Als er vrienden op bezoek kwamen, vonden ze dat ik mooie dingen maakte en dus maakte ik een paar cadeautjes en van het één kwam het ander... het werd een bedrijf.

PS - qua realiteitscheck: op de foto mijn aller-aller-allereerste macrame kunstwerk. Van nogal synthetisch spul (hier zie je hoe belangrijk goed materiaal is!) en schots en scheef... En jonge jonge, wat was ik er trots op! Toen...dus.... ;-)


Jacqueline Veldkamp